Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Kerámia lakópark III. ütem építése Zalaegerszegen

Kerámia lakópark III. ütem építése Zalaegerszegen

A Favorit Lakópark Kft. a Kerámia lakópark korábbi ütemeinek sikeres lezárását követően a 2023 I. negyedévben megkezdte a III. ütem fejlesztését a ZÁÉV kivitelezésével. A beruházás keretében a Kerámia utca 3491/10 hrsz. alatt 30 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark. 

A Kerámia lakópark négy lépcsőházból álló társasházban lakópark 30 db új otthona két épülettömbben kerül megépítésre, alagsori teremgarázs, magasföldszint, 3 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott lépcsőházakban emeletenként 4 db kettő égtájolású változatos méretű lakás, a „C” jelzésű épület negyedik emeletén pedig 2 db három égtájolású nagyobb alapterületű penthouse lakás létesül. 

A körbekerített telken belüli parkolást az alagsori szinten kialakításra kerülő teremgarázs és felszíni beálló biztosítja, ahol kialakításra kerül továbbá külön megvásárolható saját tároló, közös kerékpár tároló, kerti és takarítóeszközök tárolására kialakított tárolóhelyiség. A harmadik ütem impozáns két épülete között közös behatjású garázsszint feletti tetőterasz és tetőkert teszi kellemessé a modern kialakítású környezetet. 

A lakások értékesítése is megkezdődött, melyekről bővebb tájékoztatást a közelmúltban elindult www.keramialakopark.hu weboldalon találhatnak az érdeklődők.

Képek a kivitelezési munkákról: