Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Magunkról

Köszöntő

Deák Gábor
elnök-vezérigazgató

 

A ZÁÉV Zrt. elnök - vezérigazgatójaként hiszek abban, hogy nagy múltú vállalatunk – amely hosszú évtizedeken keresztül kiváló mérnök generációkat adott a magyar építőiparnak és ez idő alatt megannyi értéket teremtett – készen áll arra, hogy világszínvonalon teljesítsen.

Hűséges dolgozóinknak cégünk - egy megbízható munkahelyen túl - az életüket jelenti. Tapasztalatukat fiatal, agilis kollégák energiájával ötvözzük, akik számára folyamatos fejlődést biztosító életpályát ajánlunk.
Küldetésemnek tekintem, hogy a ZÁÉV Zrt-t és annak leányvállalatait, stabil, időtálló, innovatív cégcsoporttá szervezzem, amely képes a magasépítés minden folyamatát megvalósítani.

A ZÁÉV Zrt. jelentse minden dolgozónk, beszállítónk, alvállalkozónk számára a biztonságot, kiszámíthatóságot, garanciát a közös sikerre!

„Az építészet kővé vált zene”
Goethe

 


 

Vezérigazgató

Dormán József
vállalkozási és beruházásért felelős vezérigazgató-helyettes

Társaságunk, a ZÁÉV Építőipari Zrt, az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata, amely magas szintű munkájával több, mint hetven éve formálja épített környezetünket, mindennapjainkat.

Fő profilunk a magasépítési fővállalkozás és generálkivitelezés, de a tevékenységi körünk kiterjed egyéb építési munkákra, műemléki felújításokra és megújuló energiahasznosítás kivitelezésére is.

Működési területünk elsősorban a Dunántúlra és a központi régióra összpontosul, de jelentős referenciamunkákkal rendelkezünk az ország keleti részén is. A ZÁÉV Zrt. központja Zalaegerszegen található, emellett Budaörsön, Kaposváron és Pécsett területi kirendeltségeket működtetünk.

Az elmúlt 74 év során, több mint 2.000 épületet valósítottunk meg.

A ZÁÉV Zrt. leányvállalataival együtt, több mint 400 fő munkavállalót foglalkoztat. Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik magas szintű tudásukkal, igazi csapatként valósítják meg a Társaságunk által vállalt feladatokat, így eleget téve a Megrendelői igényeknek.

Minőségi munkavégzésünk elismerése a különböző szakmai szervezetek által megítélt több, mint 80 szakmai díj.

Tevékenységünk folyamatos javítása és a megrendelőink bizalmának erősítése érdekében, kiemelt figyelmet fordítunk a szakembereink képzésére, és folyamatosan gondoskodunk a szervezetünk és az integrált minőségirányítási rendszerünk fejlesztéséről, melyet akkreditált szervezetekkel évről-évre auditáltatunk.

Az elmúlt időszakban a ZÁÉV Zrt. minőségi munkavégzésének és jó piaci megítélésnek  köszönhetően egyre több megrendelésnek tehetett magas fokon eleget, így vállalatunk éves forgalma folyamatosan meghaladja az 50 milliárd forintot.

Társaságunk célja, hogy szakértelmével, magas színvonalú és megbízható munkájával határidőre, megrendelőink megelégedettségére teljesítse szerződéseit, mert a ZÁÉV Az Építő Mester.

Integrált politikánk

A ZÁÉV Zrt. minőségi-, környezeti-, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági politikája

 

A ZÁÉV Zrt. legfőbb célja, hogy építőipari vállalkozásai során folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki a megrendelői igényeket, és más érdekelt felek elvárásait, a jogi-, hatósági-, és egyéb követelményeket, a káros környezeti hatások, munkahelyi veszélyek csökkentésével, és a munkahelyi sérülések és egészségkárosodások elkerülésével.

A ZÁÉV Zrt. 1996. januártól az MSZ EN ISO 9002:1994 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amit mindig tovább fejlesztve, jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2015, az AQAP 2110:2016, az MSZ EN ISO 14001:2015, és az MSZ EN ISO 45001:2018 szabványoknak megfelelő Integrált Szervezetirányítási Rendszert működtet.

A fenti célok elérése érdekében:

- A társaság minden dolgozója felelősséget vállal az Integrált Szervezetirányítási Rendszer hatékony működtetéséért és fejlesztéséért, valamint a minőség-, környezet-, és biztonságközpontú felelősségteljes munkavégzésért, a legjobb teljesítmény nyújtásáért.

- A tevékenységeinkkel arányosan határozzuk meg a kockázatainkat és lehetőségeinket.

- Az elvégzendő feladatainkhoz megfelelően képzett, gyakorlott, és az irányítási rendszer politikájával azonosuló munkavállalókat alkalmazunk, és gondoskodunk rendszeres oktatásukról.

- Betartjuk a ránk vonatkozó általános, környezetvédelmi, munkahelyi egészségvédelmi, és biztonsági jogszabályok követelményeket, a szabványi és a szervezet által vállalt előírásokat. Megfelelőségünket rendszeresen felülvizsgáljuk.

- Fontosnak tartjuk, hogy a partnereinkkel és a hatóságokkal jó kapcsolatban és szoros együttműködésben tevékenykedjünk.

- Duális képzőhelyként vállaljuk a szakképző iskolával együttműködve a jövő építőipari tanulók minőségi gyakorlati oktatását

- Ügyelünk a környezet és az ember megóvására, és törekszünk a legkisebb kockázat elérésére, a sérülések, egészségkárosodás, a környezetszennyezés és a vészhelyzetek megelőzésére.

- Munkatársainkkal megismertetjük a munkakörükkel, és tevékenységünkkel kapcsolatos kockázatértékelések eredményeit, valamint az egészséget és környezetet nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés előírásait.

- Figyelembe vesszük a munkavállalók és képviselőjük véleményét, mely érdekében felmérést végzünk és konzultációs lehetőséget biztosítunk.

- Feladatunknak tekintjük a fajlagos anyag- és energiafelhasználás fokozatos javítását, a hulladék újrahasznosítási lehetőségek biztosítását, a veszélyes hulladék mennyiségének csökkentését.

    - A MVM PA Zrt. részére végzett munkák során betartjuk, illetve betartatjuk a szükséges erőművi szabályozásokat, valamint a Nukleáris Biztonsági Szabályzatokban és Irányelvekben foglaltakat.

- Tevékenységünkbe bevont vállalkozóinktól elvárjuk, és megköveteljük a minőségi-, környezeti-, munkahelyi egészségvédelmi-, és biztonsági követelmények követését, az előírások betartását.

- Politikánk hozzáférhetőségét valamennyi érdekelt fél számára biztosítjuk.

Politikánkban megfogalmazottak teljesítését minőségi-, környezeti-, munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási deklarált célokon és programokon keresztül biztosítjuk.

Társaságunk elkötelezett a politikánkban megfogalmazott célok eléréséért, az Integrált Szervezetirányítási Rendszerünk fenntartásáért és folyamatos fejlesztéséért.

Cégcsoport

Cégcsoportunk főbb tagjai:

ZALA-ELEKTRO Épületvillamossági, Szerelő és Szolgáltató Kft.

Tevékenységi kör: Építőipari erősáramú, gyengeáramú rendszerek szerelése, elektromos elosztók, berendezések gyártása, kis- és nagykereskedelem, továbbá villamos műszaki ellenőrzés.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Millennium köz 1.
Iroda: 8900 Zalaegerszeg, Átalszegett út 23/a.
Tel: 
+36 92 599 164
Fax: +36 92 599 166
Web: www.zalaelektro.hu

READYMIX Zala Betongyártó Kft.

Tevékenységi kör: transzportbeton gyártása, szállítása és szivattyús bedolgozása, továbbá laboratóriumi szolgáltatások Zalaegerszeg, Nagykanizsa és Keszthely térségében. A Társaság a Duna-Dráva Cement Kft. és a ZÁÉV csoport közös leányvállalata.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 22.
Tel: 
+36 92/313-338
E-mail: zsolt.horvath@rmz.hu

Web: https://www.duna-drava.hu

 

HARD-CONCRETE Kft.

Tevékenységi kör: ipari, kereskedelmi, kommunális, vasútépítési, útépítési, hídépítési, mezőgazdasági és egyéb magas – és mélyépítési előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezése.
Székhely: 7754 Bóly, Ipari park II. u. 1.

Tel:  +36 70 609 7754
E-mail: info@hard-concrete.hu

Web: https://www.hard-concrete.hu/

 

 

Elismeréseink

Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem