Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás a ZÁÉV-nél

A ZÁÉV Építőipari Zrt. alapelvei a törvények iránti tiszteleten, emberi jogokon, környezetvédelmen, munkavédelmen, társadalmi felelősségvállaláson, valamint a nemzeti és nemzetközi elvárásokon alapulnak.

Az üzleti etikai alapelveken túl nagy figyelmet fordítunk munkavállalóink egészségére, életminőségére, jó közérzetére, képzésére, fejlődésére, melyhez különböző támogatásokat is nyújtunk, hiszen ők jelentik Társaságunk mozgatórugóját.

A társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünket, értékeink közvetítését az egészségügy, a kultúra és a sport támogatásával is megvalósítjuk.

A Magyar Vöröskereszt helyi szervezetével szorosan együttműködve, rendszeres váradást szervezünk és bonyolítunk le. A munkavégzéssel összehangoltan, a munkavállalók védelmének figyelembevételével, évente 2 alkalommal rendezünk véradási akciót, melyhez a helyszínt is biztosítjuk. Dolgozóink mindig jelentős létszámban vesznek részt az eseményen, önzetlenségükkel hozzájárulnak rászoruló embertársaik gyógyulásához.

Szakképzés

A ZÁÉV Építőipari Zrt. jogelődjei működésével együtt az alapítás éve, 1949 óta az ország egyik meghatározó építőipari kivitelező nagyvállalata. Magas szintű munkájával ezen időponttól formálja épített környezetünket, mindennapjainkat. A Társaság működési területe kiterjed az egész országra. Építési tevékenysége pedig az általa kivitelezett létesítmények széles választékát fogja át. Ipari csarnokoktól, igényes termálfürdőkön, modern lakóparkokon, sportlétesítményeken át a míves munkát igénylő közintézményekig.

A ZÁÉV Zrt-nél folyó minőségi munkát szakmai szervezetek többször is, magas szintű díjakkal ismerték el.

A Társaság célja, hogy szakértelmével, magas színvonalú és megbízható munkájával, határidőre, kedvező áron teljesítse vállalásait.

A Társaság humán erőforrásának sokrétű és magas szintű tudása, tapasztalata és a folyamatos szakmai képzés, valamint a tudástőke növelése a garancia arra, hogy a megbízói révén értékes épített környezetet hagynak az utódokra.

A Társaság az alapítástól szerepet vállal a szakemberképzésben, beleértve a szakmunkásképzést, technikusi, hallgatói, valamint a felnőttképzést is. Zalaegerszegen és Nagykanizsán az oktató tanműhelyekben, valamint az ország különböző építési helyszínein évente mintegy 70-100 fő szakmunkástanuló gyakorlati képzését végzik. Ők azok, akik az építőipari szakmacsoport valamennyi szakmájában – kőműves, burkoló, ács-állványozó, festő-mázoló, és villanyszerelő szakmákban - az alapoktól indulva oktatóik irányításával, valamint a szakmunkások segítő támogatásával jutnak el a szakmunkásvizsgákig: a pár évvel ezelőtt létrehozott Oktató-Kivitelező Divíziójukban a gyakorlatban végzett kivitelező tevékenységükkel tesznek eleget a duális szakképzés követelményeinek.

Szakmunkástanulóink közül jó néhányan minden évben értékes helyezéseket hoznak el a különböző országos szakmai megmérettetésekről. Eredményeiket a Társaság elismeri, jutalmazza és végzés után szükség szerint szívesen állítja őket csatasorba.

Pályázataink

Kompetencia központok

Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem