Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Az ÉVOSZ folytatja Építőipari Hazahívó Programját

Az ÉVOSZ folytatja Építőipari Hazahívó Programját

A magyar gazdaság egyik húzó ágazatának számító építőipar számára kiemelten fontos, hogy a most külföldön munkát vállaló szakembereknek reális alternatívát kínáljon hazai körülmények között. Az Építőipari Vállalkozások Országos Szakszövetsége, mint az ágazat érdekképviseletét ellátó, aktív szervezet, felvállalta, hogy az Építőipari hazahívó program keretében bemutatja az építőipar helyzetét és jövőjét, képet ad a hazai foglalkoztatás feltételeinek folyamatos javulásáról, bemutatja a hazai otthonteremtés és családalapítás támogatásának az elemeit, valamint céges partnereivel, 4 meghatározó magyar vállalattal - Duna Aszfalt Zrt., Óbuda Group, VIV Zrt., ZÁÉV Építőipari Zrt.  -, valamint Magyarország Müncheni Főkonzulátusával együttműködve képet ad a konkrét munkalehetőségekről, feltételekről és azokról a nagyszabású projektekről, amelyeknek az itthon dolgozó munkatársak részesei lehetnek.

A program keretében sor kerül egy hazahívó rendezvényre, amelyen személyesen lehet tájékozódni, és kérdéseket feltenni 2021. november 11-én 18.00 órától Magyarország Müncheni Főkonzulátusán. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a helyszínen a részvétel lehetősége 40 főben korlátozott, az esemény online követéséhez pedig ZOOM linket fogunk küldeni a regisztráltak számára. A regisztrációs linken előzetes kérdések feltevésére is van lehetőség, amelyeket a rendezvény alatt szakértőink megválaszolnak.

 

Regisztrációs link:  https://forms.gle/7EXyidVLX5Sa9tKi6

 

A rendezvény programja:

 

18.00 Tordai-Lejkó Gábor, Magyarország Müncheni Főkonzulátusának nagykövete köszönti a résztvevőket

18.10 A magyarországi építőipar helyzetét bemutatja Koji László, az ÉVOSZ elnöke

18.25 Tájékoztató kormányzati támogatásokról Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára

18.40 A hazai munkavállalás ajánlattevőinek bemutatkozása:

  • Duna Aszfalt Zrt.
  • Óbuda Group
  • VIV Zrt.
  • ZÁÉV Építőipari Zrt.

19.00 Kávészünet, büfé

19.30 Egyéni konzultációk a 4 vállalkozás információs asztalainál

 

A rendezvény Facebook eseményének a linkje: https://www.facebook.com/events/1316183838802150?ref=newsfeed

 

A Hazahívó Program azonban ezzel nem ér véget, hiszen a rendezvényt követően is rendszeresen frissítjük weboldalunkat újabb tartalmakkal, információkkal, konkrét állás lehetőségekkel, ezért érdemes többször is visszalátogatni: https://evosz.hu/%C3%A9p%C3%ADt%C5%91ipari-hazah%C3%ADv%C3%B3-program