ZÁÉV Zrt. Szakképzés

Szakkepzes

A ZÁÉV Építőipari Zrt. jogelődjei működésével együtt az alapítás éve, 1949 óta az ország egyik meghatározó építőipari kivitelező nagyvállalata. Magas szintű munkájával ezen időponttól formálja épített környezetünket, mindennapjainkat. A Társaság működési területe kiterjed az egész országra. Építési tevékenysége pedig az általa kivitelezett létesítmények széles választékát fogja át. Ipari csarnokoktól, igényes termálfürdőkön, modern lakóparkokon, sportlétesítményeken át a míves munkát igénylő közintézményekig.

A megbízók állami, pénzügyi szervezetek, önkormányzatok, ipari vállalatok, külföldi és hazai magánbefektetők, akik projektjeik sikeres megvalósításához a ZÁÉV Zrt-t választották partnerüknek.

A ZÁÉV Zrt-nél folyó minőségi munkát szakmai szervezetek többször is, magas szintű díjakkal ismerték el.

A Társaság célja, hogy szakértelmével, magas színvonalú és megbízható munkájával, határidőre, kedvező áron teljesítse vállalásait.

A Társaság humán erőforrásának sokrétű és magas szintű tudása, tapasztalata és a folyamatos szakmai képzés, valamint a tudástőke növelése a garancia arra, hogy a megbízói révén értékes épített környezetet hagynak az utódokra.

Szakkepzes

A folyamatos képzésben igen nagy hányadot képvisel a szakmunkások szakmai utánpótlásának nevelése.

Zalaegerszegen és Nagykanizsán az oktató tanműhelyekben, valamint az ország különböző építési helyszínein évente mintegy 70-100 fő szakmunkástanuló gyakorlati képzését végzik. Ők azok, akik az építőipari szakmacsoport valamennyi szakmájában – kőműves, burkoló, ács-állványozó, festő-mázoló, és villanyszerelő szakmákban - az alapoktól indulva oktatóik irányításával, valamint a szakmunkások segítő támogatásával jutnak el a szakmunkásvizsgákig: a pár évvel ezelőtt létrehozott Oktató-Kivitelező Divíziójukban a gyakorlatban végzett kivitelező tevékenységükkel tesznek eleget a duális szakképzés követelményeinek.

Szakkepzes

Néhány éve már szívesen fogadnak a technikusi gyakorlatra is tanulókat, magasépítészet és villamosság területén.

Szakmunkástanulóink közül jó néhányan minden évben értékes helyezéseket hoznak el a különböző országos szakmai megmérettetésekről. Eredményeiket a Társaság elismeri, jutalmazza és végzés után szükség szerint szívesen állítja őket csatasorba.

A legfrissebb sikerünk Hédl Ádám Zoltán szakmunkástanuló nevéhez fűződik, aki kőműves szakmában 2018 tavaszán az EUROSKILLS Nemzeti Döntőjén 1. helyezést ért el, amivel megnyerte a lehetőséget arra, hogy hazánkat képviselje a Szakmák Európa Bajnokságán, Budapesten (2018. szeptember 26-28.).

Szakkepzes

Így Ádám tagja lett annak a 31 fő magyar versenyzőnek, akik 27 szakterületen mérték össze tudásukat 28 ország legjobbjaival.

Ádám kőműves szakmában az előkelő 7. helyet szerezte meg, valamint egy kiválósági éremmel jutalmazták a teljesítményét.

Nagyon büszkék vagyunk rá!

Külön köszönet Deák Ferenc oktatási felelős-tanműhelyvezetőnek, aki Ádám gyakorlati felkészítését segítette.

Gratulálunk Nekik!

Szakkepzes